Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

VAMSPOD | October 23, 2019

Scroll to top

Top

Fashionista's de Iphone 5 is een feit

Fashionista’s de Iphone 5 is een feit

Amsterdam – We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar hij is er dan eindelijk de Iphone 5! Vanavond om 1900 uur Nederlandse tijd werd de nieuwe Iphone 5 gepresenteerd door Apple. En zo Apple gek als wij zijn hebben we live meegekeken met de presentatie. We voelden ons best een beetje nerdie, maar dat mocht de pret niet drukken. We zullen je nu gaan lastig vallen met de verschillen tussen de nieuwe Iphone 5 en de voorganger de Iphone 4S.  De nieuwe Iphone 5 is maar liefst 7.6 mm  dik en daarmee is de Iphone 5, 18% dunner dan zijn voorganger. Hij is verder ook 20% lichter dan zijn voorganger en de Iphone 5 weegt nu dan ook maar 112 gram. Verder heeft de Iphone 5 wel een groter scherm waardoor de Iphone wat langer is dan we gewend zijn.

Wanneer de Iphone 5 in Nederland verkrijgbaar is, is nog niet bekend, maar het zal waarschijnlijk niet lang op zich laten wachten. Wij zijn benieuwd of  je meteen de nieuwe Iphone 5 gaat aanschaffen als deze beschikbaar is of kun je nog even vooruit met je Iphone 4. Laat het ons weten!