Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

VAMSPOD | November 12, 2019

Scroll to top

Top

Video Lana Del Rey voor H&M - VAMSPOD

Amsterdam – We weten al een tijdje dat Lana Del Rey in de campagne van H&M’s ‘’La Noir’’ collectie te bewonderen is. De campagnebeelden zijn al in verschillende magazines te zien, maar het was alleen nog wachten op de video die op 20 september vrijgegeven zou worden. Maar zoals altijd bij verschillende campagnes worden er strategieën gebruikt om van te voren previews vrij te geven om het publiek alvast lekker te maken. En dus ook bij deze campagne is de strategie gehandhaafd onder het mom van een uitgelekte video.

Wij kunnen dus alvast een gedeelte van de video bewonderen waarin Lana Del Rey het nummer Blue Velvet van Bobby Vinton zingt terwijl de beeldschone Lana in een club staat wat je doet denken aan de jaren ’50.

Bekijk gauw de onderstaande video en een making of filmpje  van Lana Del Rey for H&M.

www.hm.com

19/09/2012