Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

VAMSPOD | November 12, 2019

Scroll to top

Top

Vrouwen houden meer van hun hond dan manlief - VAMSPOD

Amsterdam – Gisteren was het dierendag en ter ere daarvan heeft National Geographic een onderzoek gehouden onder 534 hondenbezitters over de band met hun trouwe viervoeter en wat blijkt, vrouwen verkiezen de relatie met hun hond boven die van hun eigen man.

Je denkt nu vast waarom kiezen ze liever voor hun trouwe viervoeter dan voor hun eigen man. Nou dat komt omdat de hond nooit ruzie met ze zoekt, altijd blij is hun baasje te zien, no matter hoe laat ze thuis aankomt, want ze wachten altijd op hun baasje en bovendien laten ze nooit troep achter hun rond slingeren zoals vieze sokken en boxers.

Mochten de vrouwen een cijfer moeten geven aan hun relatie met hun trouwe viervoeter dan geven ze de hond een 9 en manlief een 8.7. Wat ook nog erg opmerkelijk was is dat 29% van de ondervraagden naast hun trouwe viervoeter slaapt, waardoor zelf 3% minder sex heeft.

Bekijk gauw hier de video.

05/10/2012