Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

VAMSPOD | October 23, 2019

Scroll to top

Top

Kate Moss heeft jaren gehuild om Johhny Depp - VAMSPOD

Kate Moss heeft jaren gehuild om Johhny Depp

Amsterdam – In de nieuwe Vanity Fair is een openhartig interview te lezen met Kate Moss. Hierin doet ze onder meer uit de doeken dat ze spijt heeft van haar topless shoot voor Calvin Klein in 1992. Ze werd er in een klap wereld beroemd door, maar ze was nog wel minderjarig en het zat haar niet lekker dat ze topless moest. Volgens Kate was het grens overschrijdend en paste het niet bij haar.

Niet lang daarna kreeg ze een zenuwinzinking terwijl ze pas 17 jaar was. Volgens Kate kon ze twee weken lang niet uit haar bed komen. Het was angst, ze haatte het namelijk om op jonge leeftijd naakt te poseren. Ook de halfnaakte shoot met Corine Day voor the Face ging Kate niet in de koude kleren zitten. Ze wilde de shoot namelijk niet doen, maar er werd gezegd dat ze anders nooit meer geboekt zou worden. Kate huilde uit op het toilet tijdens de shoot en deed de shoot toen maar met tegenzin.

Een lichtpuntje in haar jonge jaren was de relatie die ze had met Johnny Depp. Volgens Kate zorgde hij goed voor haar en niemand had in haar leven ooit nog voor haar gezorgd dus het voelde heel goed. Kate heeft na de break in 1997 jaren gehuild om Johnny, omdat hij zou goed voor mij zorgde en ik hem vertrouwde.

www.vanityfair.com

31/10/2012