Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

VAMSPOD | March 21, 2023

Scroll to top

Top

DIY: Gezichtsmaskers

DIY: Gezichtsmaskers

We hebben een aantal gezichtsmaskers voor je op een rijtje gezet die je thuis zelf kunt maken. Vanaf nu heb je dus geen dure maskers meer nodig die je in de winkel koopt. Gewoon natuurlijke producten zonder chemische toevoegingen.

Voor hydratatie en verkoeling van de huid ideaal voor in de zomer:

Benodigdheden:

- Halve avocado

- Halve banaan

Prak de banaan samen met de avocado tot een gladde massa en leg het voor drie uur in de koelkast. Daarna kun je het op je gezicht smeren en moet je het 20 minuten laten intrekken. Je gezicht zal daarna zacht en gehydrateerd aanvoelen.

 

Tegen zwarte mee-eters

Benodigdheden:

- Drie eetlepels havermout

- Twee eetlepels honing

-  Bekertje water (1/4 deel)

Doe drie eetlepels havermout in een kom en voeg daar het bekertje water aan toe en twee eetlepels honing . Als de vlokken havermout te groot zijn kun je deze het beste eerst even in de blender gooien. Meng het geheel  goed door.  Daarna kun je het goedje aanbrengen op je gezicht. Laat het 15 minuten
intrekken en spoel het daarna af met lauw water.

 

Voor het verkleinen van de poriën 

Benodigdheden:

- Een ei

- Éen eetlepel honing

Breek het ei doormidden in een kommetje en gooi de schaal weg. Voeg daarna één eetlepel honing toe en meng het geheel tot het een egale substantie is. Breng het daarna aan op je gezicht en laat het voor 20 minuten intrekken. Spoel het daarna af met lauw water.

 

Voor een stralende huid en tegen wallen

Benodigdheden:

- Een kwart van een komkommer geschild

- Een halve beker gevuld met yoghurt

Stop de komkommer samen met de yoghurt in de blender en mix het geheel tot het een vloeibare substantie is. Daarna kun je het aanbrengen op je gezicht doormiddel van een watje. 15 minuten laten intrekken daarna afspoelen met water.

 

Heb jij het al geprobeerd? Laat ons dan weten wat het resultaat is!