Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

VAMSPOD | February 7, 2023

Scroll to top

Top

5 manieren om je glas water smaakvoller te maken

5 manieren om je glas water smaakvoller te maken

1. Citroen 

Dit is een welbekende manier om je glas water net even wat meer pit te geven en een lekker frisse smaak toe te voegen. Als je nog nooit een plakje citroen aan je glas water hebt toegevoegd zul je versteld staan van het resultaat. Een simpele maar heerlijke manier om je glas water een andere smaak te geven.

 

2. Sinaasappel 

Als je het plakje citroen zat bent probeer dan eens een plakje sinaasappel toe te voegen aan je glas water. Het gaat er absoluut niet van naar sinaasappelsap smaken, maar het geeft een licht zoet/zure smaak aan je water die een verfrissend gevoel geeft. Heerlijk!

 

3. Voeg een aantal plakjes komkommer toe

De plakjes komkommer zorgen voor een subtiele en frisse smaak van het water dat goed gecombineerd kan worden bij het eten van een salade.

 

4.Vers gesneden gember

Ben je uitgekeken op de bovenstaande manieren en ben je toe aan iets sterkers probeer dan eens vers gesneden gember toe te voegen aan je glas water. Dit geeft het water een krachtige en pittige smaak, maar let wel op dat je niet teveel gember gebruikt anders kan het iets te krachtig worden. Het geheim zit hem in de juiste dosering.

 

5. Munt

Een heerlijke frisse smaak die ook nog eens zorgt dat je lekker uit je mond blijft ruiken. Munt is wel echt mij favoriete manier om mijn glas water smaakvoller te maken. Het is zo een heerlijke smaak die vrijkomt in het water als je een paar takjes munt toevoegt. Een tip is om een grote kan met water te vullen en dan een aantal takjes munt toe te voegen. Laat de kan een paar uur in de koelkast staan en je hebt echt een heerlijk verkoelend drankje.