Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

VAMSPOD | March 21, 2023

Scroll to top

Top

Sponsored video: Alpro Almond

Sponsored video: Alpro Almond

Ken jij de Almond Drink van Alpro al? Waarschijnlijk weet je wel al dat alle drinks van Alpro van geen lactose bevatten en koemelkvrij zijn. Maar dat is nog niet alles want ze zijn ook geheel vrij van zuivel, tarwe en bevatten geen gluten. Om het nog mooier te maken zijn de Alpro drinks ook vrij van kunstmatige zoet- en kleurstoffen en bewaarmiddelen.

De Amandeldrink van Alpro is niet alleen erg gezond maar ook erg lekker en in twee verschillende varianten verkrijgbaar. Je kunt namelijk kiezen voor de verse of de lang houdbare variant. Natuurlijk hoef je de Amandeldrink van Alpro niet alleen als heerlijke dorstlesser te gebruiken, je kunt er veel meer mee. Doe de Amandeldrink van Alpro voor de variatie bijvoorbeeld door je pap in je muesli of gebruik het als ingrediënt bij een overheerlijk recept.

Nieuwsgierig geworden naar de Almond drink van Alpro bekijk dan snel de onderstaande video.

Meer informatie over Alpro vind je op deze website.

Je kunt Alpro ook volgen op Facebook.

Sponsored by Alpro