Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

VAMSPOD | May 10, 2021

Scroll to top

Top

Mila Kunis te dik en slonzig volgens Dior - VAMSPOD

Mila Kunis te dik en slonzig volgens Dior

Amsterdam – Dior is enorm ontevreden over Mila Kunis die het gezicht van het merk is. Het befaamde modehuis vindt Mila namelijk veel te dik en volgens Dior lijkt ze niet meer op de vrouw die het contract tekende bij Dior.

Dior heeft er spijt van dat ze niet een gewichtslimiet in het contract hebben ogenomen toen la Kunis het contract tekende. Als ze dit wel hadden gedaan had Mila zich hieraan moeten houden. Deed ze dit niet dan kon Dior zonder problemen het contract onmiddellijk ontbinden. Volgens Dior is het niet alleen de gewichtstoename dat zo enorm storend is voor het bedrijf, maar ook de foto’s die worden gemaakt van Mila in slonzige outfits. Dit schaadt namelijk het imago van het modehuis.

Niet alleen Dior maar ook vriendlief Ashton Kutcher vind dat ze veel is veranderd en irriteer zich aan haar gewicht. Ashton heeft geprobeerd om dit aan te kaarten, maar tevergeefs ze kregen ruzie en Mila dreigde zelfs weg te gaan als Ashton problemen bleef houden met haar gewicht.

Wij zijn net als jullie benieuwd hoe dit zich verder gaat ontwikkelen. Keep in touch.